Aineettomat lahjat

Kestävän joulun viettäjänä kannattaa suosia aineettomia lahjoja. Moni arvostaa elämystä tai yhteistä hetkeä ystävän kanssa paljon enemmän kuin kaupasta ostettua tusinatavaraa.

Lahjakortteja on mukava askarrella ja antaa oman kädenjälkensä näkyä. Jos taiteelliset lahjasi tai käytössä oleva aika eivät riitä omaan askarteluun, voit myös tulostaa toteuttamiamme valmiita lahjakortteja alta! Lisää vinkkejä aineettomiin lahjoihin löytyy HSY:n sivustolta Annajotainmuuta.fi.

Klikkaamalla lahjakorttikuvia saat ladattua kortista tulostettavan version. 6 ylintä korttia on toteuttanut Merileena Reunanen. Tiedostossa on kaksi korttia tulostettavaksi A4-paperille. Voit tulostaa kortit kaksipuolisina.

lahjakortti_brunssi_kuvake-05 lahjakortti_illallinen_kuvake-01 lahjakortti_lastenhoito_kuvake-02 lahjakortti_tietokone_kuvake-04  lahjakortti_leffa_kuvake-03lahjakortti_blanko_kuvake-06

Allaolevat viisi korttia ovat Miia Vistilän ja Nana Sjöblomin kuvittamia, ja ne on julkaistu myös Nuorten Luonto -lehdessä 4/2013 sekä lehden Internetsivuilla. Näissä korteissa on vain yksi puoli, ja voit tulostaa ne haluamassasi koossa.

nulu4_2013_lahjakortti_retki  nulu4_2013_lahjarkottiseikkailuun

nulu4_2013_lahjakortti_piknik

Lahjakortti2-NanaSjoblom

Lahjakortti1-NanaSjoblom